Rancangan pemasaran :Pembentukan Dan Kepentingannya Kepada Pemaju - Pemaju Perumahan - Sulaiman, Mohd Idris (1995)
Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk meneliti pembentukan dan kepentingan Rancangan Pemasaran kepada firma-firma pemaju dengan peningkatan daya saingan sungguhpun keadaan pasaran lebih memihak kepada pemaju di mana kadar permintaan melebihi kadar penawaran.