Mengurus Konflik Di Antara Kontraktor Utama Dengan Subkontraktor Domestik Di Tapak Bina - Tan, Amy Chwee Ngoh (1995)
Kajian ini telah direkabentukkan untuk menyesuaikan objektifyang terdiri daripada Mengenalpasti Sumber-Sumber Konflik di antara Kontraktor Utama dengan Subkontraktomya, Menganalisa tahap konflik dengan merujuk kepada Model Kontingensi Konflik oleh Walton danMcKersie, Mengurus konflik sebagaimana yang diperhatikan dalam Gaya Pengurusan Konflik oleh Thomas dan Kilmann