BTT403 – Biochemical Engineering (Kejuruteraan Biokimia) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat
Second Semester Examination 2023/2024 Academic Session July/August 2024 BTT403 – Biochemical Engineering (Kejuruteraan Biokimia) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)