BST308 – Tropical Ecosystems and Climate Change (Ekosistem Tropika dan Perubahan Cuaca) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
Second Semester Examination 2023/2024 Academic Session July/August 2024 BST308 – Tropical Ecosystems and Climate Change (Ekosistem Tropika dan Perubahan Cuaca) Duration: 2 hours (Masa: 2 jam)