BET223/BET306 – Insect Ecology (Ekologi Serangga) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
Second Semester Examination 2023/2024 Academic Session July/August 2024 BET223/BET306 – Insect Ecology (Ekologi Serangga) Duration: 2 hours (Masa: 2 jam)