BAT403 – Management of Aquatic Systems (Pengurusan Sistem Akuatik) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
Second Semester Examination 2023/2024 Academic Session July/August 2024 BAT403 – Management of Aquatic Systems (Pengurusan Sistem Akuatik) Duration: 2 hours [Masa: 2 jam]