Sifat-Sifat Optik Filem Nipis Germanium Amorfus Tersejat - Saw, Kim Guan (1993)
Filem nipis germanium amorfus dimendapkan pada kaca borosilikat melalui penyejatan vakum. Kesan ketebalan filem ke atas jurang optik, Eg, filem a-Ge yang dimendapkan pada suhu bilik dengan kadar cepat dan lambat dikaji dan dibandingkan.