BZT 402 - Biology of Vertebrate Pest Animals (Biologi Haiwan Vertebrata Perosak) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
First Semester Examination 2023/24 Academic Session February 2024 BZT 402 - Biology of Vertebrate Pest Animals (Biologi Haiwan Vertebrata Perosak) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)