BTT404- Genetic Engineering(Kejuruteraan Genetik) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
First Semester Examination 2023/2024 Academic Session February 2024 BTT404- Genetic Engineering (Kejuruteraan Genetik) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)