BST405- Conservation Ecology and Natural Resources (Ekologi Pemuliharaan dan Sumber Alam) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
First Semester Examination 2023/2024 Academic Session February 2024 BST405- Conservation Ecology and Natural Resources (Ekologi Pemuliharaan dan Sumber A/am) Duration: 2 hours (Masa: 2 jam)