BST212 -Tropical Ecosystems (Ekosistem Tropika) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
First Semester Examination 2023/2024 Academic Session February 2024 BST212 -Tropical Ecosystems (Ekosistem Tropika) Duration : 2 hour (Masa : 2 jam)