BET404- Parasite of Aquatic Animals (Parasit Haiwan Akuatik) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
First Semester Examination 2023/2024 Academic Session February 2024 BET404- Parasite of Aquatic Animals (Parasit Haiwan Akuatik) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)