BDT211 -Plant Taxonomy and Phylogenetic (Taksonomi dan Filogenetik Tumbuhan) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2024)
First Semester Examination 2023/2024 Academic Session February 2024 BDT211 -Plant Taxonomy and Phylogenetic (Taksonomi dan Filogenetik Tumbuhan) Duration : 2 hours (Mas a : 2 jam)