VHS202- Seni Lukis Moden Malaysia (Malaysia Modern Art)2023/2024 - PPS, Pusat Pengajian Seni (Universiti Sains Malaysia, 2024)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2023/2024 Februari 2024 VHS202- Seni Lukis Moden Malaysia (Malaysia Modern Art) Masa: 2 jam (Duration : 2 hours)