Kajian bagi meningkatkan tahap perkhidmatan bas airport Coach Di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (K.L.I.A). - Rashid, Kushairi (2003)
Kajian perkhidmatan kepada pengguna pengangkutan awam penting bagi memastikan perkhidmatan yang ditawarkan mendapat sambutan dan memenuhi kehendak pasaran. Kajian aspek pengguna merangkumi kajian permintaan pengguna, kajian ciri perjalanan pengguna dan juga kajian penilaian pengguna terhadap perkhidmatan yang ditawarkan.