Seni Cetak Di Malaysia Dalam Era Pluralis: Dari Tahun 1990 Sehingga 2010 - Arshad, Mohd Fawazie (2023)
Objektif kajian ini dilakukan adalah untuk mengenalpasti faktor-faktor yang mempengaruhi perkembangan seni cetakan dalam era pluralis, menganalisa ciri-ciri karya seni cetakan hasil daripada pengaruh era pluralis dan mentafsir karya seni cetakan dalam era pluralis terhadap bentuk, kandungan dan kontaks.