Maklumat Palsu Covid-19: Analisis Corak Topik Teks Laman Web Sebenarnya.My Menggunakan Weka - Huzaidi, Siti Fatimah (2023)
Kajian ini bertujuan untuk menganalisis maklumat palsu COVID-19 berdasarkan objektif iaitu untuk memahami ciri-ciri signifikan topik COVID-19 palsu, waspada dan penjelasan dalam laman web sebenarnya.my.