Daya Tahan Petani Muda Di Boyolali, Jawa Tengah, Indonesia - Sarwoto, Sarwoto (2023)
Terdapat tiga (3) objektif dalam kajian ini iaitu mengenal pasti program yang dilaksanakan kerajaan yang memperkasakan keupayaan dan daya tahan petani muda di Boyolali, Jawa Tengah, Indonesia; menganalisis daya tahan petani muda di Boyolali, Jawa Tengah, Indonesia; dan menilai keupayaan petani muda dalam menyumbang daya tahan petani muda di Boyolali, Jawa Tengah, Indonesia.