BMT403 – Industrial and Food Microbiology (Mikrobiologi Industri dan Makanan) July/August 2023 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
Second Semester Examination 2023/2023 Academic Session July/August 2023 BMT403 – Industrial and Food Microbiology (Mikrobiologi Industri dan Makanan) Duration: 2 hours (Masa: 2 jam)