BET406 – Pengurusan Perosak Bersepadu (Integrated Pest Management) July/August 2023 - Pusat Pengajian Sains Kajihayat, PPSK (Universiti Sains Malaysia, 2023)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2022/2023 July/August 2023 BET406 – Pengurusan Perosak Bersepadu (Integrated Pest Management) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)