BZT403- Plant-animal Interaction (Interaksi Tumbuhan-Haiwan) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February/March 2022 BZT403- Plant-animal Interaction (Interaksi Tumbuhan-Haiwan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)