BZT404 – Animal Conservation Genetics(Genetik Pemuliharaan Haiwan) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
Second Semester Examination 2022/2023 Academic Session July/August 2023 BZT404 – Animal Conservation Genetics (Genetik Pemuliharaan Haiwan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)