BTT404 – Genetic Engineering [Kejuruteraan Genetik] - February - March 2022 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February/March 2022 BTT404 – Genetic Engineering [Kejuruteraan Genetik] Duration: 3 hours [Masa: 3 jam]