BGT400 – Agriculture, Forest And Stored Product Pest (Perosak Pertanian, Hutan, dan Hasil Simpanan) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session