BET402 – Medical and Urban Entomology (Entomologi Perubatan dan Bandar) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Pusat Pengajian Sains Kajihayat, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session