BTT306 – Techniques in Biotechnology (Teknik dalam Bioteknologi) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
Second Semester Examination 2022/2023 Academic Session July/August 2023 BTT306 – Techniques in Biotechnology (Teknik dalam Bioteknologi) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)