BTE401 – Animal Cell Culture Technology (Teknologi Kultur Sel Haiwan) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
Second Semester Examination 2022/2023 Academic Session July/August 2023 BTE401 – Animal Cell Culture Technology (Teknologi Kultur Sel Haiwan) Duration: 1 hour (Masa: 1 jam)