BST308 – Tropical Ecosystems and Climate Change (Ekosistem Tropika dan Perubahan Cuaca) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
BST308 – Tropical Ecosystems and Climate Change (Ekosistem Tropika dan Perubahan Cuaca) Duration: 2 hours (Masa: 2 jam)