BST307 – Population and Community Ecology (Ekologi Populasi dan Komuniti) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
Second Semester Examination 2022/2023 Academic Session July/August 2023 BST307 – Population and Community Ecology (Ekologi Populasi dan Komuniti) Duration: 2 hours (Masa : 2 jam)