BZT402 – Biology of Vertebrate Pest Animals (Biologi Haiwan Vertebrata Perosak) - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session February 2023 BZT402 – Biology of Vertebrate Pest Animals (Biologi Haiwan Vertebrata Perosak) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)