BTT404 – Genetic Engineering [Kejuruteraan Genetik] - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session February 2023 BTT404 – Genetic Engineering [Kejuruteraan Genetik] Duration : 2 hours [Masa : 2 jam]