BTT306 – Techniques in Biotechnology [Teknik dalam Bioteknologi] - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session February 2023 BTT306 – Techniques in Biotechnology [Teknik dalam Bioteknologi] Duration: 2 hours [Masa: 2 jam]