BST405 – Conservation Ecology and Natural Resources [Ekologi Pemuliharaan dan Sumber Alam] - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session February 2023 BST405 – Conservation Ecology and Natural Resources [Ekologi Pemuliharaan dan Sumber Alam] Duration: 2 hours [Masa: 2 jam]