Pembangunan Modul Hibrid Coaching Eksekutif Untuk Pemimpin Sekolah - W Md Rasidi, Wan Fadhlurrahman (2022)
Kajian ini adalah berkaitan pembangunan dan penilaian keberkesanan modul coaching yang dikenali sebagai Modul Hibrid Coaching Eksekutif (MHCE). Kajian ini merangkumi dua fasa iaitu fasa I melibatkan pembangunan modul MHCE menggunakan model ADDIE manakala fasa II kajian menggunakan reka bentuk kajian kuasi eksperimen bagi menilai secara kuantitatif keberkesanan modul MHCE terhadap pengetahuan coaching, kemahiran coaching dan kemahiran PAK21 pemimpin pertengahan.