CST339 – Information Security Management and Assurance (Pengurusan dan Jaminan Keselamatan Maklumat) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session