CST334 – Network Monitoring & Security (Pengawasan & Keselamatan Rangkaian) CST338 – Network And Communication Security (Keselamatan Rangkaian Dan Komunikasi) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session