CSE441 – Software Process And Quality Assurance (Proses Dan Jaminan Mutu Perisian) CPT441 – Software Quality Assurance & Testing (Jaminan Mutu & Pengujian Perisian) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session