CSE342 – Dependable Software Systems Engineering (Kejuruteraan Sistem Perisian Boleh Dipercayai) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session