CPC352 – Multimedia System and Interactive Design (Sistem Multimedia dan Reka Bentuk Interaktif) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session