CPC351/CPM351 – Principles of Data Analytics (Prinsip Analitik Data) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session