CMT321 – Management & Engineering Of Databases (Pengurusan & Kejuruteraan Pangkalan Data) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session