CMT221 – Database Organisation & Design (Rekabentuk & Organisasi Pangkalan Data) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session