CIT571 – Technopreneurship and Business Development (Pembangunan Tekno-keusahawanan dan Perniagaan) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session