CIT561 – Healthcare Information System (Sistem Maklumat Penjagaan Kesihatan) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session