CDS501 – Principles & Practices of Data Science & Analytics (Prinsip & Amalan Sains Data & Analitik) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session