CCS528 – Information Security and Cryptography (Keselamatan Maklumat dan Kriptografi) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2023)
First Semester Examination 2022/2023 Academic Session