E-magazine Majlis Penghuni Desasiswa Tekun Sidang Akademik 2022/2023 - Mohamad Azhari, Nureen Izzati (MPDT Universiti Sains Malaysia, 2023)
Desasiswa Tekun merupakan salah satu desasiswa yang aktif dalam mengendalikan acara dan program. Sepanjang sesi akademik 2022/2023, terdapat pelbagai acara dan program telah dilaksanakan. Oleh itu, E-Majalah yang dinamakan TEKUN E-Magazine dikeluarkan untuk meringkaskan semua program yang telah dilaksanakan pada tahun 2022 dan 2023.