Pengaruh Kepimpinan Instruksional Dan Komuniti Pembelajaran Profesional Terhadap Kompetensi Guru Dalam Abad Ke-21 Di Sekolah Kebangsaan - Hassan, Salwa Azwani (2022)
Kepimpinan instruksional dan komuniti pembelajaran profesional dilihat mampu memberikan pengaruh kepada kompetensi pengajaran guru dalam pendidikan abad ke-21. Tujuan kajian ini adalah untuk mengkaji pengaruh kepimpinan instruksional guru besar terhadap kompetensi pengajaran guru dalam pendidikan abad ke-21 serta peranan KPP sebagai mediator terhadap hubungan antara kepimpinan instruksional dengan kompetensi pengajaran guru dalam pendidikan abad ke-21.