Pembinaan Dan Penilaian Modul Komunikasi Augmentatif Dan Alternatif Kemahiran Komunikasi Murid Autisme - Abdul Razak, Nor Siti Rokiah (2022)
Kajian ini mengkaji keperluan ke arah pembinaan modul latihan modaliti komunikasi augmentatif dan alternatif (KAA) yang seiring dengan inovasi teknologi masa kini. Melibatkan enam peserta murid dan pasangan gurunya dari Program Pendidikan Khas Integrasi Prasekolah di empat daerah utama di Perak, rekabentuk kajian campuran menganalisis kedua-dua sumber data kualitatif dan kuantitatif telah dilaksanakan