Pengetahuan Pedagogi Isi Kandungan Guru Pendidikan Jawi Sekolah Rendah - Ahmad, Zambri (2021)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji pengetahuan pedagogi isi kandungan (PPIK) guru pendidikan Jawi sekolah rendah. Aspek utama yang fokuskan dalam kajian ini ialah pengetahuan isi kandungan (PIK), pengetahuan pedagogi am (PPA), pengetahuan pedagogi khas (PPK) dan pengetahuan konteks (PK).